Fransar

Volymfransar

Nytt set

Ett nytt set av volymfransar inkluderar konsultation och fransborste. Volymfransarna är tunnare och läggs i knippen, med 2-5 fransar i, som sen fäst på din naturliga frans. Du får ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar.
Knippen av fransar sätts på dina naturliga fransar. Jag utgår alltid ifrån din naturliga frans och sätter därefter vad fransen klarar av. Vi går igenom vad som passar dig bäst i längd och form.

Påfyllning

Det bör vara minst 20 knippen kvar efter att jag har plockat bort det som har växt ut för att det inte ska bli ett nytt set. Jag skalar av fransen och din naturliga blir kvar. Därefter fyller vi på med nya fransar efter dina behov.


Singelfransar

Nytt set

Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Man fäster en singelfrans på en naturlig frans och resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet. Men det går också att välja längd, grad av böjning och tjockhet. Vi  utgår alltid ifrån din naturliga frans och sätter därefter vad fransen klarar av.

Påfyllning

Det bör vara minst 20 fransar kvar efter att jag har plockat bort det som har växt ut och behöver plockas bort. Jag skalar av fransen och din naturliga blir kvar. Därefter fyller vi på med nya fransar efter dina behov.

Skötsel

  • Kom gärna utan ögonmakeup eller makeup till salongen. Har du inte möjlighet till det så kan du med fördel komma 5 minuter innan och tvätta bort makeupen. Rengöring finns i salongen.
  • Använd oljefria produkter runt ögonen och oljefri makeup-rengöring.
  • Fransschampo finns att köpa på salongen. 
  • Sov inte på mage eller gnugga dig i ögonen. 
  • Använd inte mascara då hållbarheten försvinner.