Rebiome

Vi säljer Rebiome hudvård på salongen.

Reboot your skin 21-day Bootcamp

Starta om din hud är vår 21-dagars överlägsna aktiva hudvårdsbehandling för ansikte och dekolletage.
Genom att lägga till nyttiga levande probiotiska bakterier är bootcampen designad för att ge en hälsosammare och balanserad hudflora. Bootcampen är lämplig för känslig, aknebenägen, rödaktig, hyperpigmenterad och åldrad hud. "Reboot you skin" 21-dagars Bootcamp lämnar huden balanserad, stärkt och med ökad återfuktning och stramhet.
Ditt "Reboot you skin"-bootcamp börjar på din hudvårdsklinik 


3-stegs friskvårdsbehandling

- Hudrengöring och doftupplevelse

- Hudpeeling - Kombinerad enzym- och exfolierande peeling inklusive lätt massage

- Hudbalansering – tillsätter bra levande probiotika som en kvarvarande mask

På grund av det unika patenterade leveranssystemet garanterar vi 8 miljarder bra levande probiotika vid aktiveringstillfället.A Microbiome Skincare

Rebiome är en multifunktionell hudvårdslinje med 11 produkter. Tack vare sin multifunktionalitet kan de användas på alla hudtyper och vid många olika hudåkommor.

Betrakta ingredienserna i Rebiome som viktig näring för din hud för att öka och stimulera de bra probiotiska bakterier som skyddar din hudbarriär.

Rebiome levereras med numrerade produktetiketter från #1 till #6 som anger i vilken ordning de ska användas. Det täcker alla produkter du behöver för att upprätthålla en hälsosam hud med hjälp av enkla, dagliga hudvårdsrutiner.